Solarlux serre

Solarlux serre

Meer licht en ruimte in uw woning met een serre van Solarlux? Deze serres zijn de ideale mogelijkheid om uw woonkamer uit te breiden. Solarlux heeft oneindig veel design- en ontwerpmogelijkheden te bieden, zodat u uw serre feitelijk helemaal naar eigen wens kunt creëren.

Met een serre van Solarlux geniet u van de bijzondere atmosfeer van maximale transparantie, wonen en leven dicht bij de natuur!

Benieuwd naar de buitengewoon hoge kwaliteit van Solarlux serres? Kom dan langs in de showroom van Serre Bouw Brabant! Misschien geniet u binnenkort al van het extra wooncomfort in uw op maat gemaakte Solarlux serre!

Solarlux serres: Waarom kiezen voor een serre?

Door een serre toe te voegen aan uw woning, ervaart u het hele jaar door de vrijheid van buiten. En dat terwijl u beschut in uw woning zit. Met de hoogstaande designs en veelzijdige materialen van Solarlux kunnen zij altijd op uw wensen aansluiten.

De voordelen van een Solarlux serre:

  • Goed geïsoleerd
  • Uitbreiding van uw woonruimte
  • Het hele jaar genieten van een buitengevoel
  • Energiebesparend door optimale isolatie en onderhoudsarm aluminium
  • Royale toegang tot uw tuin
  • Verschillende designmogelijkheden
  • Passend bij iedere woningstijl
  • Solarlux producten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd
  • Made in Germany

Serres van Solarlux, geplaatst door Serre Bouw Brabant

Het aanbouwen van een serre kan verschillende redenen hebben. Misschien bent u op zoek naar een manier om uw woonruimte te vergroten, of misschien wilt u gewoon een extra kamer met veel licht toevoegen aan uw woning. Wat de reden ook is: met een Solarlux serre creëert u ongetwijfeld een nieuwe favoriete plek in huis. Bent u klaar om u te laten verrassen door het extra wooncomfort en welzijn? Schakel ons dan snel in! Bij Serre Bouw Brabant hebben we veel ervaring met het plaatsen van Solarlux serres. Als Quality Partner bent u verzekerd van een perfecte afwerking! Naast serres werken we bij Serre Bouw Brabant ook met vouwwanden, veranda’s, serres en terraskamers van Solarlux.

Past een Solarlux serre wel bij mijn woning?

Geen enkel huis is hetzelfde. Bij Solarlux begrijpen ze dat maar al te goed. Ook bij Serre Bouw Brabant weten we dat er pas écht iets moois ontstaat zodra er maatwerk aan te pas komt. Iedere serre van Solarlux is uniek. Samen met u ontwerpen we een serre die past bij uw woning. Hoe verschillend de serres ook mogen zijn, één ding is altijd hetzelfde bij Solarlux: materiaal van topkwaliteit.

De kwaliteit van Solarlux serres

Kiest u voor een serre van Solarlux, dan kiest u voor kwaliteit. Solarlux bouwt al jarenlang op hun eigen profielen en productontwikkeling. Alle onderdelen van de serres worden gemaakt in Duitsland. Voor een kwalitatieve montage kunt u ons team inschakelen. Alle medewerkers van Serre Bouw Brabant zijn uitgebreid opgeleid door Solarlux en worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Extra opties

Uw serre uitbreiden met extra opties? Geen probleem! Iedere Solarlux serre kan uitgerust worden met zonwering, verwarming, verlichting en een automatiseringsmodule. Vraag ons naar de mogelijkheden die Solarlux te bieden heeft!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant