Reviews van klanten: Limburg

Serre of veranda in Limburg? Lees de reviews.

Bent u van plan een serre in Limburg te laten plaatsen? Of gewoon benieuwd wat anderen van Serre Bouw Brabant vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten uit Limburg met onze serres, veranda's en lichtstraten.

Bent u van plan een serre, veranda, hor, vouwwand of kozijn te laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan diverse serres en veranda’s opgesteld. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonweringen, horren, vouwwanden, kozijnen en ander producten uit ons assortiment tonen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. De aanschaf van een veranda of serre gaat om veel geld. U wilt er daarom zeker van zijn dat de door u gekozen leverancier goed werk levert. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews over Serre Bouw Brabant op Klantenvertellen.

Eddy, Tegelen

"Serrebouw Brabant geeft deskundig advies en heeft monteurs met goede kennis van zaken."

Frans, Stramproy

"Uitstraling bedrijf / showroom mooi verzorgd. Goed inspelen op je wensen en deze uitwerken tot een mooi geheel. Wij zijn er zeer tevreden me."

P, Munstergeleen

"Goed werk verricht nette afwerking."

Ruud, Ospel

"Mooi degelijk product afgeleverd volgens afspraak, klein mankement na oplevering snel verholpen."

Ernst, Grubbenvorst

"Bovenstaande uitslag (een 8,9) spreekt voor zich. Niet goedkoop maar men is eerlijk en levert de gevraagde kwaliteit en service."

JH, Landgraaf

"Goede afspraken gemaakt, samen naar de juiste oplossing gezocht om de gewenste vouwwand te kunnen plaatsen. Plaatsing van de vouwwand is ook zonder problemen verlopen."

Rini, Gennep

"Op prettige wijze ontvangen en te woord gestaan bij eerste bezoek aan Serre Bouw. Later bij telefonisch contact altijd geholpen. Het komen kijken op locatie en zorgvuldig inmeten gaf direct meteen vertrouwen. Ook de goede adviezen. We hadden drie aanbieders en we zijn erg blij dat we voor Serre Bouw Brabant gekozen hebben."

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant