Reviews van klanten: Noord Brabant

Serre of veranda in Noord Brabant? Lees de reviews.

Bent u van plan een serre in Noord Brabant te laten plaatsen? Of gewoon benieuwd wat anderen van Serre Bouw Brabant vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten uit Noord Brabant met onze serres, veranda's en lichtstraten.

Bent u van plan een serre, veranda, hor, vouwwand of kozijn te laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan diverse serres en veranda’s opgesteld. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonweringen, horren, vouwwanden, kozijnen en ander producten uit ons assortiment tonen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. De aanschaf van een veranda of serre gaat om veel geld. U wilt er daarom zeker van zijn dat de door u gekozen leverancier goed werk levert. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews over Serre Bouw Brabant op Klantenvertellen.

Robert, Waalre

“Wij hebben geen standaard kozijn. Op advies van Serrebouw hebben we eerst het stelkozijn geplaatst en heeft Serrebouw het daarna ingemeten. Vooraf waren wij hier wat sceptisch over omdat we daarmee 4 weken moesten overbruggen alvorens het kozijn werd geleverd en geplaatst. Achteraf gezien zijn wij heel blij dat we dit advies hebben opgevolgd. Het kozijn is daardoor extra strak geplaatst, Zonder extra opvulprofiel, zeker omdat we hebben gekozen voor een extra smal profiel (Reynaers) is dit een grote meerwaarde. Er waren wat plaatsingsproblemen maar deze zijn meer dan goed hersteld met meer dan voldoende aandacht. Alle afspraken zijn zonder problemen nagekomen.”

Onbekend, 's-Hertogenbosch

“Fijne, zorgvuldige werknemers die zeer vakkundig werk leveren. Het kan maar op één manier: 100% goed. Er wordt heel erg hard gewerkt. In de ontwerpfase is bijna alles mogelijk.Duidelijke adviezen en desnoods wordt het ontwerp helemaal aangepast. Prachtige materialen en ondanks dat de keuken en de vloer er nog in moeten, genieten we al met volle teugen van de serre.”

Rex, Veghel

“Wij hebben al enkele jaren een serre van Serre Bouw Brabant. De garantie was verlopen en toen ontdekten we in twee glazen ramen van het dak dat hier barsten in zaten. Het is veiligheidsglas dus geen gevaar maar Serre Bouw Brabant is komen kijken en heeft de ramen in het dak kosteloos vervangen. Dit noem ik nog eens service!!!! Een pluim voor Serre Bouw Brabant.”

Hennie, De Mortel

“Naar mijn mening duidelijk goede informatie . Eerlijke antwoorden op de vragen. Meedenkend. Naar alle tevredenheid serre met lichtstraat geplaatst. We hebben gekozen voor tripple glas. Serre op de noordekant gebouwd, zie daar voordelen van. In de zomer niet de volle zon in de serre. In de winter door trippelglas goed isolerend. Zéér tevreden over de werknemers. Kan Serre Bouw Brabant ieders aanbevelen.”

Theo, Liempde

“Voorjaar 2016 hebben we onze bestaande overkapping door Serrebouw Brabant laten ombouwen tot een serre door middel van schuifpuien. We werden goed geadviseerd door Martijn en zijn collega’s. Ook de uitvoering liep helemaal volgens afspraak. We zijn erg blij met onze “nieuwe” serre, hadden we veel eerder moeten doen. Door een inmeetfout was één van de serredelen aanvankelijk te groot. Dit werd razendsnel hersteld en zonder kosten (voor ons). Prima opgelost.”

Tom, Best

“Zeer betrouwbaar. Met name de communicatie en het nakomen van afspraken waren boven verwachting! (Bij veel andere bedrijven laat dit te wensen over) De kwaliteit van de producten is perfect. Al met al is de terrasoverkapping een aanwinst voor de woning!”

Gert, Goirle

“Tijd nemen om wensen van ons aan te horen, uitvoerige uitleg over mogelijkheden, goede product informatie, en keurig op de afgesproken datum en tijd vakkundig geplaatst.”

Karin, Eindhoven

“Er wordt samen gekeken naar de beste en mooiste oplossing voor uw wens. De kwaliteit is top! Het is prettig zakendoen met Serre Bouw Brabant; je wordt op een vriendelijke deskundige manier geholpen.”

J., Haaren

“Er is goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden, daarmee tot een mooi resultaat gekomen.”

Annelies, Veghel

“Goede kwaliteit, mooi afgewerkt, goed advies. Vriendelijk personeel.”

Herman, Steensel

“Deskundigheid en vakmanschap gaan hier samen met betrouwbaarheid en nazorg.”

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant