Reviews van klanten: Utrecht

Serre of veranda in Utrecht? Lees de reviews.

Bent u van plan een serre in Utrecht te laten plaatsen? Of gewoon benieuwd wat anderen van Serre Bouw Brabant vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten uit Utrecht met onze serres, veranda's en lichtstraten.

Bent u van plan een serre, veranda, hor, vouwwand of kozijn te laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan diverse serres en veranda’s opgesteld. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonweringen, horren, vouwwanden, kozijnen en ander producten uit ons assortiment tonen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. De aanschaf van een veranda of serre gaat om veel geld. U wilt er daarom zeker van zijn dat de door u gekozen leverancier goed werk levert. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews over Serre Bouw Brabant op Klantenvertellen.

Menno, Maarn

"Goede voorlichting, gemakkelijke en prettige communicatie. In ons geval goede ervaring met positief meedenken en oplossingen aanreiken. Wij zijn heel blij met de serre. Kortom een aanrader."

Frans, Utrecht

"Ben erg tevreden."

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant