Serre in Helmond aanbouwen

Neem contact op met Serre Bouw Brabant

Serre in Helmond

In Helmond is het goed wonen. Het Nederlandse weer draagt daar echter niet aan bij. Regen, bewolking, een koud voorjaar…met een serre kun je veel vaker genieten van je tuin! Bovendien is een serre dé perfecte uitbreiding van uw woning in Helmond.

De voordelen van een serre

Met een serre bent u nooit meer afhankelijk van het weer om te genieten van uw tuin. Maar natuurlijk is dat niet het enige voordeel van een serre!

  • Met een serre creëert u een ruimtelijk effect
  • Wanneer u een serre aan uw woning laat bouwen, komt er meer daglicht uw woning binnen
  • U vergroot uw woon- en leefruimte
  • Een serre verhoogt de waarde van uw huis

Een serre bouwen in Helmond

Een serre aan uw woning bouwen doet u niet zomaar. Daar denkt u eerst goed over na. Wanneer u een serre in Helmond wilt laten plaatsen, laat u dat natuurlijk het liefst doen door iemand uit de omgeving. Bij Serre Bouw Brabant bent u als inwoner van Helmond precies aan het juiste adres! Wij kunnen u voorzien van vakkundig advies en een vrijblijvende offerte waarin we rekening houden met al uw wensen en eisen.

De kosten van een serre

Bij Serre Bouw Brabant leveren we uitsluitend maatwerk, ook in Helmond. Een prijslijst is bij ons daarom niet beschikbaar. Bij iedere serre aanbouw wordt de prijs apart berekend, zodat u een offerte op maat ontvangt. Hoe duur de serre wordt, kunt u helemaal zelf bepalen! Bij Serre Bouw Brabant bepalen we de prijs van uw serre onder andere aan de hand van:

  • Het model van uw serre: kiest u voor een serre met een lessenaarsdak of heeft u liever een serre met een zadeldak?
  • De constructie van uw serre: komt er een onderliggend systeem of een bovenliggend systeem?
  • De beglazing van uw serre: wilt u een serre met gewoon glas of een serre met zonwerende beglazing?
  • De afmeting van uw serre: wordt het een grote aanbouw of kiest u voor een bescheiden serre?
Serre Helmond

Extra opties voor uw serre

Een serre is niet alleen een simpele aanbouw aan uw woning in Helmond. Volgens ons moet een serre het wooncomfort van uw huis vergroten. Door een serre uit te rusten met spotjes in de ligger, schuifdeuren, plissé-hordeuren, zonwering of een lamellen koof wordt uw serre nog luxer! Bij Serre Bouw Brabant adviseren we u graag over de mogelijkheden.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant