Serre in Oirschot aanbouwen

Neem contact op met Serre Bouw Brabant

Serre in Oirschot

U woont in Oirschot en wilt een serre laten bouwen. Misschien weet u nog niet precies wat voor serre, maar wel dat een aanbouw in de vorm van een serre dé uitkomst is voor uw woning. Bij Serre Bouw Brabant bent u aan het juiste adres.

Maatwerk serre in Oirschot

Voor uw huis in Oirschot wilt u natuurlijk een serre die bij uw woning past. Bij Serre Bouw Brabant zijn we er dan ook van overtuigd dat een maatwerk serre de beste oplossing is. Zo kunnen onze professionals met u meedenken over een oplossing op niveau die perfect aansluit op uw wensen. Door in een vroeg stadium met u mee te denken over uw droomserre, tackelen we eventuele verrassingen of knooppunten voordat er gestart wordt met de bouw.

Uw droomserre ontwerpen

Bij veel serrebouwers hoort u steeds vaker de term ‘less is more’. Bij Serre Bouw Brabant laten we het ontwerp van uw droomserre aan u over: wat vindt u het mooist? Nadat we uw wensen uitvoerig hebben besproken, tekenen we een ontwerp dat bij uw woning past. Bent u, na het zien van het ontwerp, nog steeds niet overtuigd? Dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een referentieadres bij u in de buurt.

Daarom kiest u voor Serre Bouw Brabant

  • Maatwerk serres
  • Ontworpen en gebouwd door een professionals
  • Gemaakt van onderhoudsarm en ijzersterk aluminium
  • Verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren
  • Alle stijlen mogelijk
Serre Oirschot

Extra opties voor uw serre

Een serre is niet alleen een simpele aanbouw aan uw woning in Oirschot. Volgens ons moet een serre het wooncomfort van uw huis vergroten. Door een serre uit te rusten met spotjes in de ligger, schuifdeuren, plissé-hordeuren, zonwering of een lamellen koof wordt uw serre nog luxer! Bij Serre Bouw Brabant adviseren we u graag over de mogelijkheden.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant