Serre in Oss aanbouwen

Neem contact op met Serre Bouw Brabant

Serre in Oss

Bent u van plan uw woning in Oss uit te breiden met een serre? Bij Serre Bouw Brabant vinden we dit uiteraard een uitstekende keuze! Een serre is namelijk een prachtige opwaardering van uw woning in Oss.

Hoe gaat u uw serre in Oss gebruiken?

Een serre aanbouw kan gebruikt worden als verlening van de woonkamer, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de serre een compleet nieuwe functie te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een serene werkplek of kantoor in huis? Of een speelkamer waar veel licht binnen komt? Bij Serre Bouw Brabant weten we dat een serre oneindig veel mogelijkheden biedt. Wij helpen u graag bij het kiezen van een serre die perfect bij u past.

Serre aanbouwen in Oss

In de regio Oss zijn meer dan genoeg serrebouwers te vinden. Bij Serre Bouw Brabant denken we echter in het hele proces actief met u mee. Van het eerste ontwerp tot de oplevering…ons team staat voor u klaar! Vanuit Oss bent u zo in onze showroom, waar u de mogelijkheden van onze serres ontdekt. U bent van harte welkom om te komen ervaren hoe uw serre eruit zou kunnen zien.

Serre Oss

Hoe komt uw serre eruit te zien?

De kleur van uw serre is natuurlijk erg belangrijk. Deze bepaalt namelijk voor een belangrijk deel de uitstraling van uw serre en daarmee ook van uw woning in Oss. Bij Serre Bouw Brabant kunt u kiezen uit ruim 200 Ral kleuren. De meeste kleuren zijn leverbaar in een matte uitvoering, maar ook in een structuurlak. Onze lak heeft een standaard glansgraad van zeventig procent. Kiest u voor structuurlak, dan kunt u kiezen uit ‘slechts’ twintig kleuren. Wilt u de serre aan de binnenkant een andere kleur geven dan aan de buitenkant? Dat is voor ons geen enkel probleem! Bij Serre Bouw Brabant is het zogenaamde Bi-Color mogelijk.

Kom langs in onze showroom

Vanuit Oss is onze showroom gemakkelijk te bereiken. Hier staat dagelijks een team van professionals klaar die samen met u kijken naar de perfecte serre voor uw woning. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant