Serre in Tilburg aanbouwen

Neem contact op met Serre Bouw Brabant

Serre in Tilburg

Steeds meer mensen in Tilburg en omstreken breiden hun woning uit met een serre. Dat vinden we bij Serre Bouw Brabant helemaal niet vreemd. Wie wil er nu niet genieten van de extra ruimte aan zijn of haar woning?

Een serre is daar de ideale manier voor! Met een serre creëert u immers heel wat extra ruimte. Een verlenging van uw woonkamer? Meer ruimte voor de eettafel? Of een aparte hoek waar u kunt genieten van het extra daglicht?

Met een serre is het allemaal mogelijk!

De serre van uw dromen, binnenkort in Tilburg

Droomt u al lang van een serre? Of zoekt u gewoonweg naar een manier waarop u extra ruimte in uw woning kunt creëren? Dan is een serre dé ideale oplossing. Met de hulp van Serre Bouw Brabant is een serre dichterbij dan u wellicht denkt. Zo verhoogt u niet alleen het comfort van uw woning, maar ook de waarde! Wij denken graag met u mee hoe een serre het beste bij uw woning in Tilburg past. Zo geniet u binnen de kortste keren van een kop overheerlijke koffie in uw nieuwe serre.

Waarom Serre Bouw Brabant?

  • Maatwerk serre
  • Ontworpen en gebouwd door een professioneel team
  • Onderhoudsarm en sterk aluminium
  • Serres in meer dan 200 kleuren
  • Verschillende stijlen
  • In de buurt van Tilburg
  • Onderhoudsarm en sterk aluminium
Serre Tilburg

Serre aanbouw Tilburg

Zoekt u een aannemer in de buurt van Tilburg voor het bouwen van uw serre? Dan is Serre Bouw Brabant de ideale aannemer! Wij werken door heel Brabant en hebben al vele Brabantse huizen, ook in en rondom Tilburg, mogen voorzien van een prachtige serre. U geeft al uw wensen en eisen aan ons door en wij gaan aan de slag met het ontwerpen van de serre die perfect aansluit op uw droom.

Bouwen met of zonder vergunning in Tilburg

Wanneer u gaat bouwen, krijgt u in veel gevallen te maken met een omgevingsvergunning. Toch is dit niet altijd het geval. Vanaf 2014 zijn de regels voor het bouwen van onder andere serres versoepeld. Zo heeft u de mogelijkheid om vergunningsvrij te bouwen. Of dat ook voor uw toekomstige serre geldt? Daar kijken we graag samen met u naar!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant