Steellook serre

Een serre van zwart staal? Wij hebben een beter alternatief!

Steellook serre

Zwart staal is hip. Het geeft een interieur een stoere, stijlvolle en moderne twist. De prijs van een stalen serre ligt echter hoog. Bij Serre Bouw Brabant maken we de laatste jaren veel steellook serres. Onze serres hebben de looks van een zwarte stalen serre, maar zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is onderhoudsvrijer, sterker en beter geïsoleerd.

Wilt u wel de lusten, maar niet de lasten van een zwarte stalen serre? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Informatie aanvragen

Slank profiel

Bij Serre Bouw Brabant maken we steeds meer steellook serres en veranda’s. Deze uitstraling is populair bij renovaties en bij nieuwbouw. De industriële uitstraling die wordt verkregen door het slanke profiel en de donkere kleur kunnen we met aluminium perfect nabootsen. De resultaten van serres die we hebben gemaakt zijn fantastisch.

De voordelen

Kiezen voor steellook in plaats van staal heeft voordelen. Een standaard stalen serre isoleert niet goed, terwijl een aluminium serre met dezelfde uiterlijke kenmerken van staal dat wél doet. Daarnaast is aluminium sterker en onderhoudsarm. Wilt u HR+++ triple glas, zodat u ook in de winter heerlijk warm kunt genieten van uw serre? Dan is een steellook serre de beste optie.

Wat kost een zwarte serre of aanbouw?

Bij Serre Bouw Brabant maken we iedere serre op maat. We hanteren geen prijslijsten voor onze serres. Ook voor onze zwarte steellook serres is dus geen standaard prijs. In plaats daarvan berekenen wij de kosten van uw droomserre graag aan de hand van uw wensen. Door maatwerk te leveren kunt u de kosten van de serre grotendeels zelf bepalen. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn wanneer u een serre gaat plaatsen.

Alternatief voor een stalen serre

Een stalen serre kan prijzig zijn. Voor veel mensen is de hoge prijs dan ook een reden om op zoek te gaan naar een alternatief. De steellook serres van Serre Bouw Brabant zijn niet alleen onderhoudsvrijer, maar vaak ook voordeliger dan een stalen serre. Onze steellook serres worden van aluminium gemaakt, wat verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren. Door te kiezen voor een donkere kleur krijgt uw serre de look and feel van een stalen serre.

Denk bij het kiezen van een serre bijvoorbeeld aan:

 • Welk model serre kiest u? Gaat u bijvoorbeeld voor een lessenaarsdak of een zadeldak?
 • Wat wordt de constructie van de aanbouw? Een onderliggend systeem of bovenliggend systeem?
 • Heeft u speciale wensen op het gebied van het glas, zoals zonwerend glas?
 • Wat zijn de afmetingen van uw serre?
 • Welke extra’s ziet u graag terug in uw serre? Denk daarbij bijvoorbeeld aan spotjes, schuifdeuren, hordeuren, zonwering of een lamellenkoof.

Indicatieprijs van een steellook serre

Benieuwd naar een indicatie van een serreprijs? Hieronder hebben we een voorbeeld opgenomen van een steellook serre. Voor een passende offerte willen we vragen contact op te nemen met één van onze adviseurs. Deze voorbeeldprijs is gebaseerd op de hiernaast afgebeelde serre geplaatst tussen 3 muren:

 • Afmetingen: breedte 5.00 meter, diepte 2.50 meter, onderzijde goot 2.20 meter, bovenzijde serre dak 2.80 meter;
 • Pui: Steellook met openstaande deuren, voorzien van HR++ veiligheidsglas;
 • Serre dak: 8-delig, voorzien van HR++ veiligheidsglas;
 • Aluminium constructie: thermisch onderbroken, keuze uit 200 verschillende Ral kleuren;
 • Ventilatie: 2x DucoFlat ZR;
 • Hang en sluitwerk: **SKG weerstandsklasse 2.
 • Prijs incl. b.t.w. en montage € 25.009,00. (Prijs is excl. bouwkundige werkzaamheden)

Zwarte aluminium serre of aanbouw

Haal buiten naar binnen met een steellook serre: het beste alternatief voor een stalen serre

Een serre moet een verrijking voor uw woning zijn. Een steellook serre is dat zonder enige twijfel. Door de slanke en industriële uitstraling van het donkere, aluminium profiel te combineren met het open karakter van glas, ontstaat er een combinatie die uw woning karakter geeft. Onze steellook serres passen bij verschillende bouwstijlen.

Gespecialiseerd in steellook

Bij Serre Bouw Brabant zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Vanwege de enorme vraag naar steellook serres, hebben we de afgelopen jaren al vele mensen blij mogen maken met een prachtige, zwarte serre. Een steellook serre zorgt in uw woning misschien wel voor een grotere keuken, een ruimere woonkamer of simpelweg een prachtige plek om de connectie met de tuin te maken.

Wij zijn benieuwd naar uw plannen en denken graag met u mee.

Informatie aanvragen