Serres op maat: maatwerk is onze kracht!

Maatwerk serres

Wat de serres van Serre Bouw Brabant bijzonder maakt is dat ieder product volledig op maat wordt gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om uw droomserre te bouwen.

Bij Serre Bouw Brabant zijn we van de eerste advisering tot de montage van de laatste details betrokken. Wij bieden dus een totaalconcept. Zo verloopt alles soepel en zijn er geen onduidelijkheden. Serre Bouw Brabant is opgericht in 1995. Dat betekent dat we al meer dan twintig jaar ervaring hebben met het ontwerpen, maken en monteren van serres en op maat.

Door onze ruime ervaring weten we precies welke serre bij uw wensen én uw huis past. Dit levert altijd een prachtig eindresultaat op. Omdat we bij Serre Bouw Brabant alles op maat maken werken we niet met prijslijsten. Iedere serre wordt apart voor u berekend en de kosten van het eindresultaat hebt u grotendeels zelf in de hand. Bij ons begint het proces daarom altijd in onze showroom. Hier staan verschillende serres opgesteld en is altijd een deskundige adviseur aanwezig die u meer kan vertellen over de serres van Serre Bouw Brabant.

Een klant over onze serres op maat:

“Fijne, zorgvuldige werknemers die zeer vakkundig werk leveren. Het kan maar op één manier: 100% goed. Er wordt heel erg hard gewerkt. In de ontwerpfase is bijna alles mogelijk. Duidelijke adviezen en desnoods wordt het ontwerp helemaal aangepast. Prachtige materialen en ondanks dat de keuken en de vloer er nog in moeten, genieten we al met volle teugen van de serre.”

De plannen voor het bouwen van een serre

Het uitbreiden van uw woning is geen beslissing die over één nacht ijs gaat. U loopt waarschijnlijk al langer rond met het idee en u bent zich aan het oriënteren op de mogelijkheden. Misschien hebt u zelfs al wel eens wat ideeën of schetsen op papier gezet. Maar wat is nu de volgende stap?

Bij het plaatsen van een serre is het belangrijk dat er een deskundige met u meedenkt over wat er mogelijk is. Bij Serre Bouw Brabant kunnen we u wijzen op de voor- en nadelen van verschillende constructies en mogelijkheden. Zij staan dagelijks voor u klaar in onze showroom, waar ze meer informatie geven over serres. Tegelijkertijd kunt u hier volop inspiratie opdoen voor uw aanbouw.

Tevreden klant over ons maatwerk:

“Zeer betrouwbaar. Met name de communicatie en het nakomen van afspraken waren bovenverwachting! (Bij veel andere bedrijven laat dit te wensen over) De kwaliteit van de producten is perfect. Al met al is de terrasoverkappping een aanwinst voor de woning!”

Het ontwerp van een serre bij Serre Bouw Brabant is altijd maatwerk

Om eventuele verrassingen of knooppunten al vroeg te tackelen denken we graag met u mee vanaf het eerste ontwerp. Nadat u een bezoek hebt gebracht aan onze showroom en wij bij u langs zijn geweest maken we een ontwerp (en bijbehorende offerte) op maat. Dit ontwerp zal rekening houden met al uw wensen en eisen.

Mocht u na het ontwerp nog twijfelen, dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een referentie adres bij u in de buurt. Serre Bouw Brabant bouwt jaarlijks 60 serres, dus er is er altijd één bij u in de buurt.

Offerte op maat

Welk model serre zou u willen laten bouwen? Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur? Hoe groot moet uw serre worden? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij het opstellen van een offerte voor uw droomserre. Misschien heeft u al antwoord op al deze vraag, maar als het nodig is denken onze professionals ook graag met u mee over de mogelijkheden.

Tevreden klant aan het woord

“Eind 2017 heeft Serrebouw Brabant voor ons in vijf dagen een fantastisch mooie serre neergezet. Wij zijn zeer tevreden en hebben Serrebouw Brabant ervaren als vakkundig, nauwkeurig en servicegericht. Zij denken mee in oplossingen en geen moeite is te veel. Serrebouw Brabant is niet de goedkoopste, maar volgens ons de beste! Bedankt mannen.”

Ieder huis is anders

Iedere tuin is anders, iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en de tuin moet natuurlijk zo optimaal mogelijk worden benut. Soms voldoet een standaard model, maar in veel gevallen komt er maatwerk aan te pas. Daarvoor bent u bij Tuinbeurs Nederland aan het juiste adres. Doordat wij beschikken over onze eigen productiefabriek kunnen wij alles maken wat u wenst. Het allerleukste hiervan? Alles wordt geproduceerd in Nederland! Daar zijn wij trots op! Dit stelt ons in staat om maatwerk snel en scherp te kunnen leveren.

Daarnaast kunnen wij een hoge service bieden, omdat wij niet afhankelijk zijn van leveringen uit het buitenland. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij met een continue proces bezig zijn op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie. Kortom 100% Nederlands ambacht! Onze productiefabriek bevindt zich op 750 meter afstand van onze showroom. Ruim 35 vakkundige medewerkers produceren hier iedere dag blokhutten, luxe houtbouw en schuttingen, zowel standaard als maatwerk.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant