Fotoalbum schuifwand

Serre Bouw Brabant

Foto's schuifwand

Schuifwanden zijn de profielloze, flexibele oplossing voor uw veranda of balkon. Met een volglazen schuifwand verandert uw veranda of balkon namelijk in een verlengstuk van uw tuin waarin u in weer en wind heerlijk kunt vertoeven.

Bij mooi weer schuift u de soepel lopende schuifwand eenvoudig opzij. Dat kan één glaselement zijn, maar ook meerdere. Op deze manier geniet u optimaal van alle jaargetijden. Denk maar eens aan de kleuren en het licht van buiten, waar u vanaf nu het hele jaar door lekker kunt genieten. Wanneer de volglazen vouwwand volledig gesloten is, zorgt het voor een mooie beschutting bij alle weersomstandigheden.

Over Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Wij werken uitsluitend met aluminium. Ons werkgebied ligt in een straal van 75 km rondom Veghel.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. Dat is ideaal voor het verkrijgen van de staallook die momenteel erg populair is! Bent u ook fan van de staallook?