Solarlux cero

Minimalistisch schuifraam met verbluffend design

Haal buiten naar binnen

Bent u op zoek naar een manier om uw woonruimte te vergroten en te verrijken met meer licht en uitzicht? Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin of terras, ongeacht het weer? Dan is het aluminium schuifraam Cero van Solarlux de perfecte toevoeging aan uw woning.

Met de Cero kunt u genieten van een sfeervolle woonruimte die uw dromen overtreft. U kunt ontspannen in uw eigen oase van licht en ruimte, waar u elke dag kunt bewonderen hoe de seizoenen veranderen. De Cero laat u een nieuwe dimensie van wonen beleven, die uw wooncomfort en levenskwaliteit verrijkt.

Informatie aanvragen

Solarlux Cero: oase van licht en ruimte

Cero is een nieuw product van Solarlux, onze partner in kwaliteit en innovatie. Dit aluminium schuifraam heeft een maximale transparantie en een minimalistisch design. Met een glasaandeel van 98% en een kozijn van slechts 34 mm rondom, biedt de Cero u een ongeëvenaard zicht op uw omgeving. De elementen kunnen tot 15 m² groot zijn en zijn eenvoudig te bedienen met een automatische modus. Bovendien voldoet de Cero aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, isolatie en duurzaamheid.

Met Cero kunt u uw woning omtoveren tot een oase van licht en ruimte, waar binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Of u nu kiest voor een serre, een tuinkamer, een balkonbeglazing of een complete geveloplossing, de Cero past zich aan elke situatie aan en geeft uw woning een unieke uitstraling.

Minimalistisch design en unieke techniek

Met cero kunt u grote vaste of schuifbare glaselementen creëren. Ze vormen de perfecte combinatie van architectuur, design en techniek. De slanke aluminium profielen van dit systeem zijn maar 34 mm, waardoor ze vrijwel naadloos op elkaar aansluiten en u kunt genieten van maximale transparantie en het beste uitzicht. Door het slanke profiel, bestaan deze schuiframen voor maar liefst 98% uit glas.

Grote glasoppervlakken

De grote glasoppervlakken van Cero bieden u een panoramisch uitzicht. De grens tussen binnen en buiten zal als vanzelf verdwijnen. Cero is ontworpen om aan de hoogste architectonische eisen te voldoen, zowel in constructie als in stijl.

Veiligheid

Cero voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Het aluminium schuifraam is getest en gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsstandaarden. Optioneel kunt u kiezen voor inbraakbeveiliging volgens klasse RC2 of RC3.

Meer informatie over Solarlux Cero?

Wilt u meer weten over de Cero en de vele mogelijkheden die dit product biedt? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij laten u graag zien hoe de Cero uw woonbeleving kan veranderen. Als Solarlux Quality Partner denken we graag met u mee over de beste oplossing.

Informatie aanvragen