Geïsoleerde serre

Geïsoleerde serre

Met het aanbouwen van een serre creëert u een hele hoop extra ruimte in uw woning. Het liefst geniet u het hele jaar door van de extra ruimte. Maar wat nu als het koud is of hard waait? Bij Serre Bouw Brabant maken we serres de perfect geïsoleerd worden. Zo geniet u het hele jaar door van uw serre.

Een geïsoleerde serre is de perfecte verbinding tussen uw huis en tuin. Met een serre lopen binnen en buiten moeiteloos in elkaar over. Zeker bij weersveranderingen zult u de voordelen van een serre ervaren. De temperatuur in een serre wordt gereguleerd en kan ook nog eens voor een flinke energiebesparing zorgen wanneer de zon schijnt.

De isolatiewaarde van uw serre

Bent u op zoek naar een manier om uw leefruimte te vergroten, maar sluit een serre niet helemaal aan op uw wensen? Kies dan voor een tuinkamer!

Vindt u het belangrijk dat uw aanbouw een hoge isolatiewaarde heeft? Kom dan naar Serre Bouw Brabant! Onze aluminium serres zijn sterk, onderhoudsvrij en hebben een goede isolatiewaarde. Een serre is een geïsoleerde glazen aanbouw die het hele jaar door benut kan worden.

Wat is een geïsoleerde serre?

Een geïsoleerde serre is een verlengstuk van uw woning. Doordat deze nieuwe ruimte wordt geïsoleerd, kunt u ieder seizoen gebruik maken van de serre. Zo wordt het pas écht een onderdeel van uw woning. Met een geïsoleerde serre geniet u zowel in de zomer als de winter van extra wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid licht die uw woning binnen zal komen in de winter, terwijl u in de lente al heerlijk kan genieten van uw tuin op de dagen dat het nog niet zo’n mooi weer is.

Optimale isolatie

Door het gebruik van dubbel of driedubbel glas en een hoge wind- en waterdichtheid zijn de serres van Serre Bouw Brabant allemaal optimaal geïsoleerd. In de winter zit u er in een serre van Serre Bouw Brabant dus lekker warm bij.

Eén van de kenmerken van aluminium serres is het slanke profiel. Deze maken een maximale lichtinval nodig, terwijl de ruimte toch goed geïsoleerd wordt.

In de zomer wilt u natuurlijk liever dat het lekker koel blijft binnen. Indien gewenst kunnen we uw serre ook uitrusten met zonwering op maat. Zo bent u op ieder weertype voorbereid. Door de goede isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken om de energierekening: er is weinig nodig om uw serre op een comfortabele temperatuur te krijgen.

Geïsoleerde serre op maat

De geïsoleerde serres van Serre Bouw Brabant zijn stuk voor stuk op maat gemaakt. Bij Serre Bouw Brabant leveren we uitsluitend maatwerk. Wij denken dan ook graag in een vroeg stadium met u mee. Zo weet u zeker dat het resultaat perfect aansluit op uw wensen.

Aluminium serres voor een goede isolatie

De serre van Serre Bouw Brabant worden gemaakt van aluminium. De aluminium profielen zijn niet alleen uitermate sterk en lang houdbaar, ze isoleren ook nog eens erg goed. Op koude, winterse dagen geniet u vanuit uw warme, geïsoleerde serre van de besneeuwde tuin. Zo creëert u een echte plek om te ontspannen.

Goede isolatie én voldoende mogelijkheid tot ventileren

Wanneer een ruimte goed geïsoleerd wordt, moet er natuurlijk ook geventileerd kunnen worden. Door de deuren in uw serre kunt u op ieder moment van de dag frisse lucht binnenlaten.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant