Reviews van klanten: Noord Holland

Serre of veranda in Noord Holland? Lees de reviews.

Van plan een serre in Noord Holland te laten plaatsen? Benieuwd wat anderen van Serre Bouw Brabant vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten uit Noord-Holland met onze serres, veranda's en lichtstraten.

Bent u van plan een serre, veranda, hor, vouwwand of kozijn te laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan diverse serres en veranda’s opgesteld. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonweringen, horren, vouwwanden, kozijnen en ander producten uit ons assortiment tonen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. De aanschaf van een veranda of serre gaat om veel geld. U wilt er daarom zeker van zijn dat de door u gekozen leverancier goed werk levert. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews over Serre Bouw Brabant op Klantenvertellen.

Mieke, Bloemendaal

"Supermooie serre voor prima prijs, snelle levering! Fijn contact met Martijn met duidelijke tekeningen!"

Tiny, Naarden

"Zeer tevreden over gehele opdracht en uitvoering, hoop ook op goede nazorg van eventuele lekkage klachten in openslaande ramen."

Martine, Hilversum

“Uitgebreide technische uitleg bij bezoek showroom.”

Filip, Hoofddorp

“Goed product, prijstechnisch in orde, goed bereikbaar, snelle reactie op vragen.”

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant