Serre kopen

Een serre koopt u bij Serre Bouw Brabant

Serre kopen

Gaat u binnenkort een serre kopen? Bij Serre Bouw Brabant kunt u terecht voor de mooiste serre of aanbouw. De kracht van Serre Bouw Brabant is het maatwerk. Hier wordt alles volledig voor u op maat gemaakt.

Serre of aanbouw bij uw huis

Wanneer u een serre zoekt, mag u een bezoek aan Serre Bouw Brabant niet overslaan. Wij adviseren u graag over de perfecte oplossing voor uw huis én tuin. Zo krijgt u een serre of aanbouw die perfect in het plaatje past. Met een serre heeft u het hele jaar door plezier van uw tuin. U kunt zo meer genieten van het uitzicht én u vergroot uw leefruimte aanzienlijk. Zelfs wanneer het slecht weer is kunt u comfortabel genieten. Met een serre zit u namelijk heerlijk binnen, terwijl u bijna het gevoel hebt in uw tuin te zitten door het gebruik van glas. Bovendien creëert een serre extra ruimte, licht en comfort in uw huis.

Direct contact opnemen

Een serre kopen van Serre Bouw Brabant

Een serre is een ruimte om behaaglijk te zitten met prachtig uitzicht op de tuin. In uw serre geniet u van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen. Haal een beetje tuin naar binnen met een sfeervolle serre! Bij Serre Bouw Brabant maken we uw serre of aanbouw op maat. Zo weten we zeker dat de serre aansluit op al uw wensen. Al onze serres zorgen ervoor dat uw huis een warme en sfeervolle uitstraling krijgt.

De serres van Serre Bouw Brabant worden op maat voor u gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal is ijzersterk en zeer onderhoudsvriendelijk. De aanschaf van een serre verloopt bij Serre Bouw Brabant via een aantal stappen:

  • Bezoek aan de showroom: de aanschaf van een serre begint bij een bezoek aan onze showroom, waar het team van Serre Bouw Brabant u graaf informeert over de mogelijkheden van een serre.
  • Wensen en eisen: serre’s zijn er in vele verschillende maten. Wij tonen u graag de mogelijkheden op basis van uw wensen. Neem bouwtekeningen of foto’s mee naar Serre Bouw Brabant, zodat we u goed kunnen informeren over de mogelijkheden bij uw huis.
  • Ontwerp: op basis van de door u doorgegeven wensen gaan we aan de slag met het ontwerpen van de serre van uw dromen.
  • Plaatsing door onze eigen monteurs: een serre aanschaffen doet u niet zomaar. Een serre is namelijk een flinke investering. U wilt dan ook dat uw serre perfect geplaatst wordt. Het team van Serre Bouw Brabant is zeer professioneel en weet hoe uw serre geplaatst moet worden.
  • Jarenlang genieten: na de plaatsing van een serre kan het genieten beginnen. Uw tuin is ineens stukken aangenamer en de serre zorgt ervoor dat u veel meer buiten bent.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant