Zeeën van extra leefruimte met Serre Bouw Brabant

Hoe een serre uw leefruimte vergroot

Hoe ziet uw droomserre er uit?

De serres van Serre Bouw Brabant zijn overal te vinden, ook buiten Noord-Brabant. Dat is ook logisch, want met een serre vergroot u uw woonruimte aanzienlijk en komt er veel licht binnen. Bij Serre Bouw Brabant adviseren we u graag over de mogelijkheden voor een serre aan uw huis. Zo geniet u binnen no-time nog meer van uw tuin en de ruimte in huis!

Denkt u regelmatig na over verhuizen omdat uw te weinig woonruimte hebt? Komt u maar niet uit de indeling van uw huidige woonkamer? Dan is een serre de perfecte oplossing. Bij Serre Bouw Brabant kunt u terecht met al uw woonwensen. Met onze kennis en ervaring weten wij een serre te ontwerpen die perfect aansluit op uw persoonlijke ideeën. Zo wordt u wooncomfort meteen stukken groter.

Wat is een serre?

Een serre is niet zomaar een glazen uitbouw die toevallig aan uw woning is geplaatst. Bij Serre Bouw Brabant zijn we ervan overtuigd dat een serre de ideale oplossing is om uw woning te vergroten. Daarom houden we niet alleen rekening met extra ruimte, maar ook met bijvoorbeeld zonwering, verlichting en hordeuren.

Op zoek naar extra licht, ruimte en comfort in uw huis? Een ruimte waarin u behaaglijk kunt zitten, maar waar u ook mooi uitzicht heeft op uw tuin. ’s Ochtends vroeg een kopje koffie in het zonnetje? Genieten van de laatste zon vanuit uw luie stoel? Dat kan allemaal in een serre van Serre Bouw Brabant. De voordelen van een serre op een rijtje:

– Extra ruimte in uw woning
– Meer licht in uw woning
– Optimaal uitzicht op uw tuin
– Meer warmte en sfeer in uw woning

Wooncomfort in uw serre

Wanneer u een serre laat plaatsen, moet het een verlengde worden van uw woning. Twee ruimte die naadloos in elkaar overlopen. Een serre moet dus ook een plek zijn waar tocht, lekkages, koudebruggen geen rol spelen.

Serres zijn de ideale oplossing om uw woning te vergroten. Met een serre aan uw woning vergroot u de licht toetreding naar uw woning. Met een serre hoeft u niet bang te zijn voor lichtverlies zoals bijvoorbeeld bij een platdak. Een beslissing over de aanpassing of uitbreiding van uw woning neemt u niet over één nacht ijs. De bouw van een serre valt of staat met een goede voorbereiding. U heeft al langer het idee uw woning uit te breiden, aan te passen of te renoveren.

U hebt zelf misschien al wat schetsen of ideeën op papier gezet over hoe het een en ander er uit moet zien. En dan komt het moment dat er een deskundige aan te pas moet komen. Iemand die u wijst  op de voor- en nadelen van de verschillende contructies en mogelijkheden. De perfecte samenwerking om tot een mooi en kwalitatief hoogwaardige aanvulling van uw woning te komen bij Serre Bouw Brabant. Op onze website vindt u veel informatie over serres om u zo uitgebreid mogelijk te informeren.

Een serre wordt ook wel tuinkamer of woonserre genoemd en in België een veranda. In alle gevallen is een serre een uitbouw aan uw huis met een glazen dak en/of wanden. De constructie van al onze serres is van aluminium. Aluminium is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Uw serre is daardoor een eenmalige investering waar u lang van profiteert zonder extra kosten voor onderhoud.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant